Eckerö Linjen

Kombinera det bästa av två världar – god mat och milsvid havsutsikt under en dagskryssning till Åland.

Kombinera det bästa av två världar – god mat och milsvid havsutsikt under en dagskryssning till Åland. Ombord på M/S Eckerö kan du njuta av god á la carte eller frossa i vår bufférestaurang Bornholm.

Förutom dagskryssningar med fartyget M/S Eckerö har Eckerö Linjen ett varierat utbud både ombord och iland på Åland. Båtresan mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland tar endast 2 timmar enkel väg. Ombord kan du spendera tiden på många roliga sätt. Njut av läcker à la carte i restaurang Rospiggen, god mat i bufferestaurang Bornholm, liveunderhållning eller varför inte fynda till fina sjöpriser i taxfreebutiken. Ombord finns också flertalet mötesrum.

Vi är väldigt måna om att maten vi serverar i alla våra restauranger skall vara god och vällagad. Vi samarbetar med många småskaliga producenter runtom i vår närregion både i Roslagen och på Åland och väljer gärna råvaror enligt säsong. Våra kockar plockar helt enkelt ut guldkornen och skapar en måltid du sent kommer att glömma. Menyerna återspeglas av säsongen och i bufférestaurangen varierar temat från skärgårdsbord, påskbord, viltbord till julbord.

Till och från fartyget tar du dig bekvämt med anslutningsbuss från ett flertal orter. Från Stockholm, Norrtälje och Uppsala går det anslutningsbussar dagligen.
Vi erbjuder också resepaket till Åland för både privatpersoner och grupper. Genom Eckerö Linjen kan du även boka rum på de flesta av Ålands hotell, ett rum på ett charmigt gästhem eller någon av de 400 stugor över hela Åland liksom aktivitetspaket såsom golf- och fiskeresor.

Läs mer och boka här

 

Våra partners