Grisslehamns Sportklubb

Grisslehamns Idrottspark
Har du inte sett Grisslehamns nya attraktion har du gått miste om något. Men den står kvar och den utvecklas fortfarande, Grisslehamns Idrottspark.
Anläggningar
Grisslehamns Sportklubb Idrottspark består av en fotbollsplan med naturgräs, multiarena med konstgräs, två boulebanor, crossfit utegym, hinderbana, dansbana och ett motionsspår med elbelysning och en spårcentral med tips på ytterligare tre gång- och vandringsleder.

Vi har också ett grillhus med grill (ta med egen ved/kol)
Under året hoppas vi också ha en Pumptrack på plats. Vi planerar även en Discgolfbana. Inom området finns också Grisslehamns Medborgarhus med matsal, gymnastiksal, omklädningsrum och bastu.
Verksamhet
Idrottsparken är öppen för spontanaktiviteter. Sportklubben har även öppen verksamhet till exempel vandringar första torsdagen i månaden, tipspromenader då och då, cykelturer, utegympa i motionsspåret, boulespel, gå-fotboll. På sommaren har vi gymnastikskola och fotbollsskola för barn och sommargympa på dansbanan för alla. Underterminens skollov ordnar vi LOV-aktiviteter där barn kan prova på olika idrotter.
Uthyrning
Vill du ordna något eget arrangemang, idrottsdag, fest, företagsevent, dans, konsert, teater, dop, bröllop…
Då finns det möjlighet att hyra fotbollsplan, multiarenan, Medborgarhuset eller dansbanan.
Enklare övernattning går att ordna i Medborgarhuset, men i Grisslehamn finns tillgång till såväl camping, pensionat och hotell och flertalet restauranger.

Grisslehamns Sportklubb
Sportklubben består idag av fyra sektioner; fotboll, gymnastik, ridsport och issegling. Vi har också grupper som kör innebandy, gå-fotboll och boule. Och vi har ett seniorlag i fotboll herrar Div 7 östra.
Grisslehamns Aktivitetsdag – Grisslehamnslöpet
Första lördagen i juli arrangerar klubben en aktivitetsdag, full med aktiviteter att prova på, gymnastikuppvisning och Grisslehamnslöpet för barn och vuxna 2 respektive 4 km.
Grisslehamnsdagen
Lördagen två veckor före Elmstanatta – som äger rum sista fredagen i juli – då äger Grisslehamnsdagen rum. Grisslehamnsdagen består av knallemarknad och många aktiviteter i hela byn.
Grisslehamns Fotbollscup
Lördagen mellan Grisslehamnsdagen och Älmstanatta! Fotbollscup med 5-mannalag + målvakt. Fotbollsförbundets regler för 7-mannalag, men utan offside.
Vill du veta mer, se vår hemsida.