Grisslehamns Marina Saluhall

Visst är det något speciellt med saluhallar?

Dåtid möter framtid. Kliv in i en värld omgiven av tradition, råvaror av kvalité och personlig service. Här finns det mycket att lära om mat genom produktdemonstrationer och specialevenemang från våra leverantörer. Vi vet att desto mer du vet om något, desto mer uppskattar du det.

Grisslehamns Saluhall har designats i linje med marinans historik som skeppsvarv och marknadsplats. Oavsett om du är här för att handla eller sitta ner för att njuta av en måltid, vill vi att detta ska kännas som din plats.

I handelsboden Grisslehamns Kött, Fisk, Delikatess finns allt som hör hemma i en saluhall till marknadsmässiga låga priser. Här kan du välja mellan att köpa ingredienser så att du kan tillaga middagen helt från grunden eller handla i en förberedd och enkel middagsmåltid med bästa kvalitet. Vad du än väljer, kan du i en genuin mysig skärgårdsmiljö handla allt till den perfekta kvällen på klipporna.

I Saluhallen finns La Pizza & La Pasta med Italiens mest älskade rätter; napolitansk pizza och al dente pasta. Våra napolitanska pizzor är lite sotiga och har färska toppings. Pastarätter görs med torkad specialpasta direkt från upphovsmakaren Gragnano.

Här finns tillika Little Tokyo med japanska rätter & sushi som du kan njuta av i våran restaurang eller ta med dig hem.
På vår blomaffär Petite Fleur finns en liten oas av fräscha välkomponerade krukväxter i vitt och grönt att köpa med till landstället. Våra blommor har följande ledord: stilrena, lättskötta, tåliga och långlivade. I det lilla blomsterståndet hittar ni därför växter som ”blommar och blommar” nästan alldeles på egen hand! Vi säljer även hela blomarrangemang.