GMSS – Grisslehamns Motor & Segelsällskap

Ekbacksvägen 8, Grisslehamn
info@gmss.nu
www.gmss.nu
Facebook

Välkommen till GMSS

GMSS bildades 1979 för att främja båtlivet kring Väddö och Singö och bidra till ökad sjösäkerhet. Vi är idag närmare 500 medlemmar. Föreningen drivs som en allmännyttig ideell förening. Vi är medlemmar i Roslagens Båtförbund, Svenska Båtunionen och Svenska Seglarförbundet.
Vi har vid den inre hamnen i Grisslehamn vårt Klubbhus med klubblokal, restaurang, kafé och konstnärscentrum. Där finns också Gästhamn och vår Minnesgång. Vi har dessutom en sjöbod där våra båtar bor och är den centrala punkten för vår seglarskola.
GMSS bedriver en mycket populär seglarskola för barn, ungdomar och vuxna i Grisslehamn.
Vi ger ut en papperstidning ett nummer per år. Vi har också issegling och en årlig kräftskiva.
Varje sommar anordnar vi i Grisslehamns Motor- och Segelsällskap seglarskola för barn, ungdomar och vuxna.

På tryggt vatten i Ornöviken ligger utgångspunkten för vår seglarskola.
Längst in i viken har vi vårt klubbhus i stora byggnaden där vi kan ha våra teorilektioner eller annan samvaro. Vid bryggan ligger vår Sjöbod där vi alltid utgår från och samlas vid när seglarskolan startar.

Våra instruktörer är erfarna och utbildade och entusiastiska att dela med sig av sina kunskaper och finns alltid till hands i följebåtar.

Förutom att få del av all kunskap och erfarenheter tycker många elever att det är fantastiskt kul att träffa jämnåriga, gamla och nya kompisar i en inspirerande miljö i våra båtar, på sjön, kobbar, båthus och klubbrum.
Anmälan görs på vår hemsida, så titta in där för mer info om våra olika kurser.
Välkommen till GMSS och seglarskolans roliga värld!