Grisslehamns Marina Närlivs

Närlivs

ÖPPET ALLA DAGAR 8:30-20:00
Är ingen personal på plats så ring mobilnumret utanför dörren.
Närlivsbutiken är en så kallad Tempo-associerad butik så vi delar Tempo-kedjans sortiment och låga priser.

Vi har ett brett sortiment av noga utvalda varor där vårt fokus är kvalitet. Valet av ”icke basvaror” är något vi gör tillsammans. Det du handlar hos oss avgör vad vi kommer att lagra på våra hyllor framöver. I Närlivsbutiken satsar vi stort på Grisslehamns Frukt & Grönt.
Här hittar du en hel värld fylld av spännande och välsorterade frukter, bär och grönsaker. Samt bearbetade produkter i form av fruktsallader, färskpressade juicer, jungfruliga olivoljor & vinäger. Här finns även delikatesshyllor med marmelader, sylt, honung, must med mera. Här kan du botanisera och köpa hem växter med egenskaper som lyfter och sätter karaktär på din mat.

Tillsammans med vår vackra saluhall som erbjuder prima färskt kött, fisk och skaldjur – har vi ett unikt och komplett livsmedelsutbud.

Vi erbjuder även köp via vår nätbutik med gratis varuplock samt leverans av matvaror mot en självkostnadsavgift för transport- och servicekostnad om 100 kr för leverans inom Grisslehamn. Har du det motigt med internet går det även bra att maila eller ringa in din handelslista till butiken. Har du bråttom men sköter transporten på egen hand plockar vi ihop din kassa för hämtning.

Varmt välkommen till Grisslehamns Närlivsbutik!

Våra närlivs- & saluhallskunder kan parkera på marinans egna parkeringsanläggning eller gästhamn om ni kommer med båt.